Centrul de Asistenţă pentru Autorităţile Publice
Conferinţă de lansare în cadrul proiectului ”Principiile sustenabilității în conceptul de dezvoltare teritorială integrată în așezările urbane transfrontaliere”
Asociația "Centrul de Asistenţă pentru Autorităţile Publice" are deosebita plăcere de a invita la Conferința de lansare a proiectului - "Principiile sustenabilității în conceptul de dezvoltare teritorială integrată în așezările urbane transfrontaliere" , MIS - ETC 2397 - finanțat de Uniunea Europeană prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Ucraina - Republica Moldova.

Conferința va avea loc în data de 18 decembrie 2013, în incinta Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor Cosmonauţilor 9, etaj 7, sala 740 începând cu ora 10:00.
La Conferinţă vor participa reprezentanţii a 12 Primarii participante în proiect, precum şi alţi actori implicaţi în buna desfăşurare a iniţiativei.

Conferința este organizată în conformitate cu GA 6, Activitatea 6.1 - "Conferința de început și de încheiere" din Planul de Acțiuni aferent proiectului.

Relații suplimentare la tel.: +373 69233450;

E-mail: tatiana.moraresco@gmail.com ,
persoană de contact: Moraresco Tatiana.