Centrul de Asistenţă pentru Autorităţile Publice
Noutăți și anunțuri
Vedeți mai jos o lista de fonduri și termene limită pentru a aplica la diverse proiecte internaționale
În cadrul politicii sale externe deschise către cooperare cu toate instituţiile din domeniu, in 2011 OIM a stabilit parteneriatul cu ONG-ul ProRuralInvest.


În baza acordului de colaborare OIM-ProRuralInvest, OIM a referit beneficiarii programului de Reintoarcere şi Reintegrare Voluntară Asistată pentru a participa la cursurile de instruire în domeniul deschiderii propriei afaceri in cadrul proiectului \"Suport in utilizarea remitentelor pentru crearea noilor afaceri si a locurilor de munca\" finanțat de către Uniunea Europeană și co-finanțat de către Cooperarea Cehă pentru Dezvoltare, și implementat de Caritas Republica Cehă în parteneriat cu ONG ProRuralInvest. \"

Următoarele istorii de succes prezintă bune practici de învăţat:
Pe data de 18.12.2013, la Chișinău, în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor a avut loc conferința de lansare a proiectului \"Principiile sustenabilității în conceptul de dezvoltare teritorială integrată în așezările urbane transfrontaliere\" , Cod MIS ETC 2397 finanțat prin Programul Operațional Comun România - Ucraina - Republica Moldova 2007-2013.
Asociația \"Centrul de Asistenţă pentru Autorităţile Publice\" are deosebita plăcere de a invita la Conferința de lansare a proiectului - \"Principiile sustenabilității în conceptul de dezvoltare teritorială integrată în așezările urbane transfrontaliere\" , MIS - ETC 2397 - finanțat de Uniunea Europeană prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Ucraina - Republica Moldova.
Timp de un an de zile CAAP va realiza un nou proiect transfrontalier : Principiile sustenabilității în conceptul de dezvoltare teritorială integrată în așezările urbane transfrontaliere, în care va avea ca parteneri de implementare organizaţii din Romania şi Ucraina.
Sâmbătă, 22 iunie \"LeaderSHE - Young Women Leaders\' Academy\" ediția a II-a a făcut totalurile prin festivitatea de încheiere a proiectului şi înmânarea diplomelor participantelor LeaderSHE. Timp de zece luni, 50 de fete din Chişinău şi Comrat au deprins abilităţile de lider prin traininguri de liderism şi întâlniri cu femei de succes.
Motivarea și delegarea în leadership, personal branding și follow up în orientarea în carieră au fost subiectele care au încheiat ultima sesiune LeaderSHE din ediția a II-a.
După o binemeritată vacanță, la 19 mai, participantele LeaderSHE s-au întrunit la o nouă sesiune. De această dată, fetele au avut oportunitatea să învețe lucruri noi despre comunitate și rolul acesteia, despre stil și frumusețe de la trainerii, Mihaela Roșcov și Ylianna Danko.